Известие

Collapse
No announcement yet.

Нужен ми е съвет,моля Ви помогнете.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нужен ми е съвет,моля Ви помогнете.

Харесвам Alfa Romeo,определено изпъкват с уникалното си "излъчване" по пътищата със своя дизайн и бързина.Ако мога да се нарека фен съм им от малък,чисто любителски.Преди малко се регистрирах в сайта и разгледах много теми от които всяка една ставаше по интересна именно заради оказана помощ с правелните съвети!
    Е...моят въпрос е...искам да си купю Alfa Romeo 147 2000-2001г. от порядъка на 115 коня.
    Какво може да ми кажете за нея?По подробно инфо?
    Кой са и минусите?
    Частите скъпи ли са?
    Харчи ли много?
    Сигурна кола ли е?
    Какви са и по масовите дефекти които дава?

Мога ли да се доверя на евентуалният си избор за кола?

Ще съм Ви безкрайно благодарен за професионалните мнения които се надявам да ми дадете!

потърси с търсачката, има много изписано за 147.

Comment

Вземи си новият брой на "Auto Bild" №9 1-14 май и там пише в рубриката за употребявани автомобили точно за Alfa Romeo 147 пише най-важното и добиваш представа за модела, така че си го вземи, още повече това е и безпристрастно мнение да не кажа, че даже швабите мразят италианките така че... . Успех с търсенето и като вземеш да се похвалиш!
      ps: цената на списанието е 1.90 можеш да се разделиш с тез пари особенно щом са за доброто на колата
      downhill

Comment

Същото важи и ако си платиш 2,40 за код от Мобиле БГ, тогава имаш пълен достъп и можеш да видиш статии за +и - на всички марки и модели, можеш и да си запиеш в компютарат.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Колега за частите погледни тука http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 52e7231c26 може да разбереш много неща,иначе ти искаш да си вземеш Алфа 147-1.6 и аз ти препоръчвам да е с мотора който е 120кс,този който е 105кс за мен не е добър варянт.Разхода е 11-12/100км в града и към 6/100км извън града,върви прилично за този мотор.За сигурност мога само да кажа че стандартно има 6-8 айр бега.
          Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
          The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

Колега,погледни 2-3 теми по-надолу - колегата Digital undgrd току-що я купи същата,разгледай темата, виж и другата му тема в общия раздел, понеже тръгваш по неговия път.Дай боже да завършиш и с покупка като него.
            ...
            155 1,6 TS 16V `96
            166 2,4 JTD `99
            147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Абе вземай си голям мотор горенето е същото
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Няма да сбъркаш, който и двигател да вземеш!(без 105 коня)...Страшно съм доволен от вървенето на колата...Ако питаш мен задължително я търси с кожен салон и волан!

Още не съм я разучил напълно, но за сега нямам ядове, с изключение на 2-3 малки забележки
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

земи си 1.9 жтд двигателя,той е точно 115 кс мисля.По-икономичен е от бензиновия и върви повече!
                  156 2.4jtd 170+к.с.(remap) 2001г. Sportwagon -EX
                  Brera 2.4jtd 200 + к.с.

Comment

Отсега нататък да си купиш дизел е доста необмислена постъпка! Икономията вече липсва. И ще става по-зле
                    sigpic

Comment

Как да липсва икономията, бе колега? Къде сравняваш 7,5-8 градско нафта срещу 12-14 за бензин при същите условия?!?
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD
                        Как да липсва икономията, бе колега? Къде сравняваш 7,5-8 градско нафта срещу 12-14 за бензин при същите условия?!?
                        Айде, пак се почна ...

Comment

Кво викаш се почнало
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
                            Отсега нататък да си купиш дизел е доста необмислена постъпка! Икономията вече липсва. И ще става по-зле
                            колега яко си неподготвен.иначе за съвет-колата е супер,не се чуди
                            stilo sw 1,9 JTD 03g
                            alfa 147 1,9JTD 01g
                            alfa 156 1,9JTD 01g
                            barchetta 1,8 98g
                            alfa 145 1,6 97g

Comment

Нещо ако имаш мнение го кажи, не ми казвай какъв съм аз
                              sigpic

Comment

Working...
                              X